Προσαρμοσμένη λεπίδων μηχανή κουράς μήκους υδραυλική σαν αλλιγάτορας για τις επιχειρήσεις χάλυβα Q43-1200
1 ομάδα
MOQ
Negotiable
τιμή
Customized Blade Length Hydraulic Alligator Shear Machine For Steel Companies Q43-1200
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WANSHIDA
Πιστοποίηση: CE and ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Q43-1200
Υψηλό φως:

σαν αλλιγάτορας μηχανήματα

,

Κόπτης παλιοσίδερου

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα/μήνας
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Υδραυλική σαν αλλιγάτορας κουρά
Μήκος λεπίδων: 600mm
Μέγεθος σαγονιών: 285mm
Μηχανή: 15KW
Το απόρριμα μπορεί να κοπεί: D45mm ή 40x40mm
Δύναμη απορρίματος Τύπου: 80Kn
Λειτουργία: Έλεγχος κουμπιών
Εμπορικό σήμα PLC: Mitsubishi ή Siemens
Περιγραφή προϊόντων

Κουρά παλιοσίδερου πιστοποιητικών Q43-1200 CE για τις επιχειρήσεις χάλυβα 

 

1. Προϊόν:

Αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά παλιοσίδερου Q43-1200 είναι κατάλληλη για στο μικρές και μέσες ξελεπιασμένο εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλων, το χαλυβουργείο, τη θέση ανακύκλωσης παλιοσίδερου, κ.λπ. δημοφιλή μεταξύ των πελατών από τη Νότια Αφρική, αυτό το προϊόν έχει διαταχτεί για τους χρόνους συνεχώς από τους.

 

Γενικά, η υδραυλική κίνηση διευκολύνει την αυτοματοποίηση της μηχανής. Ανάλογα με τις διαφοροποιημένες βαλβίδες ελέγχου και ειδικά το συνδυασμό υδραυλικού και ηλεκτρικού ελέγχου, αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά ολοκληρώνει εύκολα τον περίπλοκο αυτόματο λειτουργώντας κύκλο. Επιπλέον, η μηχανή χρησιμοποιείται μέσω των κουμπιών με τη χειρωνακτική υλική σίτιση και την αυτόματη κουρά. Εάν θέλετε μάθετε περισσότερους για αυτό το προϊόν, η ειδικευμένη ομάδα πωλήσεών μας θα σας βοηθήσει ειλικρινά.

 

2. Τεχνικές παράμετροι:

Πρότυπο Q43-1200
Τέμνουσα δύναμη 1200Kn
Δύναμη απορρίματος Τύπου 80Kn
Μήκος της λεπίδας 600Mm
Μέγεθος σαγονιών 285Mm
Δύναμη μηχανών 15 KW
Το κύκλος ζωών SEC
Διαστάσεις χιλ.
Βάρος Κλ
Το απόρριμα είναι Το μέγεθος του απορρίματος είναι
Στρογγυλός χάλυβας Φ45mm
Τετραγωνικός χάλυβας 40×40mm
Χάλυβας γωνίας 100×100×10mm
Χάλυβας καναλιών 180×68×8mm
Πιάτο χάλυβα

25×140mm

 

 

3. Περιγραφή:

Τα σημαντικότερα ισχυρά σημεία της σαν αλλιγάτορας κουράς είναι ισορροπημένη και σταθερή μετάδοση, σταθερή αντιτιθειμένος ταχύτητα την αλλαγή φορτίων. Ελεγχόμενη από τα κουμπιά, η μηχανή είναι σε θέση να ολοκληρώσει την αυτόματη κοπή και τη χειρωνακτική σίτιση. Ιδιαίτερα εγκωμιασμένο από τους πελάτες από τη Ρωσία και την Ουκρανία, αυτό το προϊόν είναι πωλημένο σχεδόν 300pcs σε αυτούς τους πελάτες στα προηγούμενα δύο έτη.

 

Αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά σειράς Q43 εφαρμόζεται συνήθως στο ανακυκλωμένο μέταλλο εργοστάσιο επεξεργασίας, που αποσυνθέτει τον τομέα των ξυμένων οχημάτων, των τομέων οσμηρών και ρίψεων και άλλων βιομηχανιών. Είναι σε θέση να επεξεργαστεί το τμήμα χάλυβα στη διαφορετική μορφή και το διαφοροποιημένο δομικό μέταλλο αποβλήτων όπως το στρογγυλό χάλυβα, τον τετραγωνικό χάλυβα, το σίδηρο γωνίας, το χάλυβα Ι, το χάλυβα πιάτων και το σωλήνα χάλυβα στην κατάλληλη δαπάνη φούρνων μέσω της κρύας κοπής. Προστιθέμενο με τις κατάλληλες συσκευές, το προϊόν μας μπορεί να λειτουργήσει ως κουρεύοντας εξοπλισμό μήκους για μικρό - μεγέθους τμήμα χάλυβα στο εκατομμύριο κυλίσματος.

 

4. Κατασκευή
Στην τυποποιημένη δομή της σαν αλλιγάτορας κουράς, ο κεντρικός υπολογιστής και ο υδραυλικός σταθμός είναι χωρισμένοι. Εκεί μέσα, το κύριο πλαίσιο αποτελείται από τον τέμνοντα κάτοχο λεπίδων, κινούμενο υποστήριγμα λεπίδων που οδηγείται με την κουρά του κυλίνδρου, κρατώντας το πιάτο οδηγημένο με το κράτημα του κυλίνδρου, ρυθμίζοντας τη συσκευή και ούτω καθεξής. Όσον αφορά στη μικρή μεταβλητή μηχανή, ο κεντρικός υπολογιστής και ο υδραυλικός μπορούν να ενσωματωθούν μαζί όπως οι πελάτες απαιτούν. Επιπλέον, ο κύλινδρος στερέωσης μπορεί να αφαιρεθεί ανάλογα με τους τέμνοντες όρους.
Τρόπος λειτουργίας
Το ειδικό σχέδιο είναι σε σύμφωνο με τις ανάγκες των πελατών. Αυτή η μηχανή μπορεί να εφαρμόσει τη χειρωνακτική συσκευή σίτισης, χειρωνακτικό κουρεύοντας σύστημα για το ενιαίο τέμνον ή αυτόματο συνεχές τέμνον σύστημα. Όσον αφορά στο μικρό - η μεγέθους μηχανή, το πεντάλι ποδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο.


5. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
1) Κάτω από την υδραυλική κίνηση, αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά είναι ασφαλής, αξιόπιστη και κατάλληλη για το χειρισμό.
2) Το ανοίγοντας μήκος λεπίδων ποικίλλει, συμπεριλαμβανομένων 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm και 1800mm. Η δύναμη κουράς είναι ταξινομημένη σε οκτώ βαθμούς, που κυμαίνονται από 63ton ως 500ton. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μηχανή με τη διαφορετική δύναμη και το ανοίγοντας μέγεθος λεπίδων σε ορισμένη σειρά βασισμένη στις απαιτήσεις κλίμακας και κουράς εργασίας.
3) Δεν χρειάζεται τα μπουλόνια ποδιών για να εγκαταστήσει τη μηχανή.
4) Στη θέση όπου δεν υπάρχει καμία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ο εξοπλισμός μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη μηχανή diesel.

 

 

6. Φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη λεπίδων μηχανή κουράς μήκους υδραυλική σαν αλλιγάτορας για τις επιχειρήσεις χάλυβα Q43-1200 0Προσαρμοσμένη λεπίδων μηχανή κουράς μήκους υδραυλική σαν αλλιγάτορας για τις επιχειρήσεις χάλυβα Q43-1200 1

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Cherry Feng
Τηλ.: : 0086-13584177887
Φαξ : 86-510-86161811
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)