Μηχανή ανθρακόπλινθων πριονιδιού χυτοσιδήρου, Briquetting μετάλλων έλεγχος Y83-3150 PLC μηχανών Τύπου
1 ομάδα
MOQ
Negotiable
τιμή
Cast Iron Sawdust Briquette Machine , Metal Briquetting Press Machine PLC Control Y83-3150
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WANSHIDA
Πιστοποίηση: CE and ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Y83-3150
Υψηλό φως:

τσιπ μετάλλων briquetter

,

υδραυλική μηχανή Τύπου ανθρακόπλινθων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10 Συνδυασμοί / Μήνας
Προδιαγραφές
δύναμη Τύπου: 315ton
Μέγεθος Briquetter: D125x (50-70) χιλ.
Ικανότητα: 1200-1500kg/h (πριονίδι χυτοσιδήρου)
Μηχανή: 30kw
Λειτουργία: Αυτόματος έλεγχος PLC
Εμπορικό σήμα PLC: Mitsubishi ή Siemens
Όνομα προϊόντων: Briquetting μετάλλων μηχανές
Χρήση: Κάνετε Briquetters
Περιγραφή προϊόντων

Y83-3150 αυτόματος έλεγχος PLC μηχανών Τύπου Briquetter πριονιδιού χυτοσιδήρου

 

1. Προϊόντα: 

Αυτός ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου Y83-3150 εφαρμόζεται κυρίως στις εγκαταστάσεις τμημάτων κραμάτων αργιλίου, το χυτήριο ρίψεων χάλυβα, το πετώντας εργοστάσιο αργιλίου, τις πετώντας εγκαταστάσεις χαλκού, κ.λπ. Συμπιέζει το μέταλλο αποβλήτων στην ανθρακόπλινθο για να λειώσει πάλι αντί του χάλυβα απορρίματος, του ακατέργαστου χυτοσιδήρου, του πλινθώματος αργιλίου και του χαλκού αποβλήτων. Αυτή η μηχανή μειώνει την απώλεια τήξης υλικών, αυξάνοντας σημαντικά τη χρησιμοποίηση του μετάλλου αποβλήτων.
Ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή αυτόματα από το PLC. Επιπλέον, το προαιρετικό σύστημα τροφοδοσίας μπορεί να τοποθετηθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών. Χωρίς τη θέρμανση ή προσθήκη οποιωνδήποτε πρόσθετων ουσιών, αυτό το προϊόν είναι σε θέση να πιέσει το διάφορο κοκκώδη ή χυτοσίδηρο σκονών, αργίλιο, μαγνήσιο, τιτάνιο, μολυβδαίνιο και άλλα υλικά μετάλλων στις κυλινδρικές ανθρακόπλινθους υψηλής πυκνότητας, οι οποίες δεν θα γίνουν χαλαρές πριν από ριγμένος στο φούρνο.


2. Εφαρμογή:

Κάτω από τις καταστάσεις ότι δεν θερμαίνεται ή προστίθεται με τις πρόσθετες ουσίες, ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου είναι σε θέση τα διαφοροποιημένα κοκκώδη και κονιοποιημένα υλικά στις κυλινδρικές ανθρακόπλινθους υψηλής πυκνότητας που είναι δύσκολο να γίνουν χαλαρές. Επεξεργάζεται τα απόβλητα όπως το χάλυβα απορρίματος, το χυτοσίδηρο, τον ακατέργαστο χυτοσίδηρο, το πλίνθωμα αργιλίου, το χαλκό αποβλήτων, το μαγνήσιο, το τιτάνιο και το μολυβδαίνιο για τη δευτεροβάθμια τήξη αντί να χρησιμοποιήσει τους άμεσα.
Το προϊόν μας το καθιστά εύκολο να ανακυκλώσει, να τήξει, να αποθηκεύσει και να μεταφέρει τα απορρίματα. Επιπλέον, μειώνει την απώλεια δαπανών και τήξης έτσι ώστε το ποσοστό χρησιμοποίησης των αποβλήτων αυξάνεται.
Αυτό το προϊόν είναι συνήθως - βλέποντας στις πετώντας εγκαταστάσεις εγκαταστάσεων, χάλυβα, αργιλίου και χαλκού τμημάτων κραμάτων αργιλίου, κ.λπ.


3. Προδιαγραφές:

Πρότυπο Y83-3150A
Κύλινδρος που ωθεί τη δύναμη του /shearing 315 τόνος
Μέγιστη πίεση εργασίας 25MPa
Ικανότητα 1500KG/h
Διαστάσεις δεμάτων (LxWxH) D125x (50-70) χιλ.
Θεωρητικός ξηρός χρόνος cicle 12 SEC.
Μηχανή 30kW
Μέθοδος λειτουργίας Αυτόματος έλεγχος PLC
Βάρος 7500KG
Διαστάσεις μηχανών (LxWxH)

2600x3200x3800mm


 

 

4. Δομικό ύφος
Αυτός ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου ποικίλλει στην κάθετη και οριζόντια δομή. Εκεί μέσα, το κάθετο προϊόν είναι εξοπλισμένο με ή χωρίς σίτιση του κυλίνδρου. Η διάμετρος του δέματος μπορεί να σχεδιαστεί στην οριζόμενη σειρά σύμφωνα με την ανάγκη των χρηστών. Εάν δεν υπάρχει καμία ειδική απαίτηση, η μηχανή που ζυγίζει λιγότερο από 200ton είναι δομημένη με το ενωμένο στενά πλαίσιο. Με το βάρος που κυμαίνεται από 200ton ως 315ton, η μηχανή σχεδιάζεται με ενωμένο στενά πλαίσιο ή τέσσερις στήλες. Ακόμα το προϊόν που ζυγίζει άνω των 500ton χρησιμοποιεί τέσσερις στήλες.

 

5. Λειτουργούσες μέθοδοι
Ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου μας μπορεί να σχεδιαστεί για τη χειρωνακτική λειτουργία, την ενιαία αυτόματη λειτουργία ή το συνεχή αυτοματοποιημένο χειρισμό. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το σύστημα PLC για την αυτόματη λειτουργία καθώς θέλουν.

 

6. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1) Λόγω της υδραυλικής κίνησης, τα τρεξίματα μηχανών σταθερά και σοβαρά.
2) Το κάθετο προϊόν χρειάζεται το απλουστευμένο ίδρυμα ακόμα που η οριζόντια μηχανή δεν χρειάζεται.
3) Υπό έλεγχο του PLC, αυτός ο Τύπος ανθρακόπλινθων παλιοσίδερου κατέχει την ισχυρή αντιπαρεμβατική ικανότητα, υψηλού επιπέδου της αυτοματοποίησης και της ευκολίας της λειτουργίας.
4) Με βάση τη ζήτηση των χρηστών, αυτό το προϊόν μπορεί να εξοπλιστεί με τις αυτόματες συσκευές σίτισης και απαλλαγής για να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής και να μειώσει την ένταση εργασίας.

 

 

7. Φωτογραφίες:

Μηχανή ανθρακόπλινθων πριονιδιού χυτοσιδήρου, Briquetting μετάλλων έλεγχος Y83-3150 PLC μηχανών Τύπου 0Μηχανή ανθρακόπλινθων πριονιδιού χυτοσιδήρου, Briquetting μετάλλων έλεγχος Y83-3150 PLC μηχανών Τύπου 1Μηχανή ανθρακόπλινθων πριονιδιού χυτοσιδήρου, Briquetting μετάλλων έλεγχος Y83-3150 PLC μηχανών Τύπου 2

 

 

 

Προμηθευτής Gloden για το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα:

Το αργίλιο κονσερβοποιεί την πρέσα μετάλλων
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Cherry Feng
Τηλ.: : 0086-13584177887
Φαξ : 86-510-86161811
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)