υδραυλική σαν αλλιγάτορας κουρά μήκους λεπίδων 800mm για τα ναυπηγεία ανακύκλωσης μετάλλων
1 ομάδα
MOQ
Negotiable
τιμή
800mm Blade Length Hydraulic Alligator Shear For Metal Recycling Yards
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WANSHIDA
Πιστοποίηση: CE and ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Q43-1600
Υψηλό φως:

σαν αλλιγάτορας μηχανήματα

,

Κόπτης παλιοσίδερου

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα/μήνας
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Υδραυλική σαν αλλιγάτορας κουρά
Μήκος λεπίδων: 800mm
Μέγεθος σαγονιών: 285mm
Μηχανή: 18.5kw
Το απόρριμα μπορεί να κοπεί: D50mm ή 45x45mm
Δύναμη απορρίματος Τύπου: 100KN
Λειτουργία: Έλεγχος κουμπιών
Εμπορικό σήμα PLC: Mitsubishi ή Siemens
Περιγραφή προϊόντων

160Ton υδραυλικός σαν αλλιγάτορας τύπος κουράς μετάλλων για τα ναυπηγεία ανακύκλωσης μετάλλων

 

1. Προϊόν:

Η σαν αλλιγάτορας κουρά Q43-1600 μας είναι ένα τέλειο προϊόν που χρησιμοποιείται στο μικρού και μεσαίου μεγέθους εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλων, χαλυβουργείο, περιοχή ανακύκλωσης παλιοσίδερου. Είναι κατάλληλο για διαφοροποιημένα τα κοπή υλικά μετάλλων αποβλήτων στο κρύο κράτος. Επιπλέον, το άνοιγμα λεπίδων του μπορεί να έχει ως σκοπό να είναι 600mm ή 800mm βασισμένα στη ζήτηση των χρηστών.

Με την ενίσχυση της βαλβίδας υπερχείλισης και άλλων συσκευών, αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά χρησιμοποιείται με την εύκολη προστασία υπερφόρτωσης. Επιπλέον, τα υδραυλικά μέρη μπορούν να λαδωθούν αυτόματα για να κρατήσουν τη μακροζωία. Με μια ευρεία βάση πελατών, αυτή η μηχανή είναι πολύ δημοφιλής. Περισσότερες πληροφορίες θα ληφθούν από την επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας.

 

2. Τεχνικές παράμετροι:

Πρότυπο Q43-1600
Τέμνουσα δύναμη 1600Kn
Δύναμη απορρίματος Τύπου 100Kn
Μήκος της λεπίδας 800Mm
Μέγεθος σαγονιών 285Mm
Δύναμη μηχανών 18,5 KW
Το κύκλος ζωών SEC
Διαστάσεις χιλ.
Βάρος Κλ
Το απόρριμα είναι Το μέγεθος του απορρίματος είναι
Στρογγυλός χάλυβας Φ50mm
Τετραγωνικός χάλυβας 45×45mm
Χάλυβας γωνίας 120×120×10mm
Χάλυβας καναλιών 200×75×9mm
Πιάτο χάλυβα

25×200mm

 

 

 

 

5. Περιγραφή:

Τα σημαντικότερα ισχυρά σημεία της σαν αλλιγάτορας κουράς είναι ισορροπημένη και σταθερή μετάδοση, σταθερή αντιτιθειμένος ταχύτητα την αλλαγή φορτίων. Ελεγχόμενη από τα κουμπιά, η μηχανή είναι σε θέση να ολοκληρώσει την αυτόματη κοπή και τη χειρωνακτική σίτιση. Ιδιαίτερα εγκωμιασμένο από τους πελάτες από τη Ρωσία και την Ουκρανία, αυτό το προϊόν είναι πωλημένο σχεδόν 300pcs σε αυτούς τους πελάτες στα προηγούμενα δύο έτη.

 

Αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά σειράς Q43 εφαρμόζεται συνήθως στο ανακυκλωμένο μέταλλο εργοστάσιο επεξεργασίας, που αποσυνθέτει τον τομέα των ξυμένων οχημάτων, των τομέων οσμηρών και ρίψεων και άλλων βιομηχανιών. Είναι σε θέση να επεξεργαστεί το τμήμα χάλυβα στη διαφορετική μορφή και το διαφοροποιημένο δομικό μέταλλο αποβλήτων όπως το στρογγυλό χάλυβα, τον τετραγωνικό χάλυβα, το σίδηρο γωνίας, το χάλυβα Ι, το χάλυβα πιάτων και το σωλήνα χάλυβα στην κατάλληλη δαπάνη φούρνων μέσω της κρύας κοπής. Προστιθέμενο με τις κατάλληλες συσκευές, το προϊόν μας μπορεί να λειτουργήσει ως κουρεύοντας εξοπλισμό μήκους για μικρό - μεγέθους τμήμα χάλυβα στο εκατομμύριο κυλίσματος.

 

6. Κατασκευή
Στην τυποποιημένη δομή της σαν αλλιγάτορας κουράς, ο κεντρικός υπολογιστής και ο υδραυλικός σταθμός είναι χωρισμένοι. Εκεί μέσα, το κύριο πλαίσιο αποτελείται από τον τέμνοντα κάτοχο λεπίδων, κινούμενο υποστήριγμα λεπίδων που οδηγείται με την κουρά του κυλίνδρου, κρατώντας το πιάτο οδηγημένο με το κράτημα του κυλίνδρου, ρυθμίζοντας τη συσκευή και ούτω καθεξής. Όσον αφορά στη μικρή μεταβλητή μηχανή, ο κεντρικός υπολογιστής και ο υδραυλικός μπορούν να ενσωματωθούν μαζί όπως οι πελάτες απαιτούν. Επιπλέον, ο κύλινδρος στερέωσης μπορεί να αφαιρεθεί ανάλογα με τους τέμνοντες όρους.
Τρόπος λειτουργίας
Το ειδικό σχέδιο είναι σε σύμφωνο με τις ανάγκες των πελατών. Αυτή η μηχανή μπορεί να εφαρμόσει τη χειρωνακτική συσκευή σίτισης, χειρωνακτικό κουρεύοντας σύστημα για το ενιαίο τέμνον ή αυτόματο συνεχές τέμνον σύστημα. Όσον αφορά στο μικρό - η μεγέθους μηχανή, το πεντάλι ποδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο.


7. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
1) Κάτω από την υδραυλική κίνηση, αυτή η σαν αλλιγάτορας κουρά είναι ασφαλής, αξιόπιστη και κατάλληλη για το χειρισμό.
2) Το ανοίγοντας μήκος λεπίδων ποικίλλει, συμπεριλαμβανομένων 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm και 1800mm. Η δύναμη κουράς είναι ταξινομημένη σε οκτώ βαθμούς, που κυμαίνονται από 63ton ως 500ton. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μηχανή με τη διαφορετική δύναμη και το ανοίγοντας μέγεθος λεπίδων σε ορισμένη σειρά βασισμένη στις απαιτήσεις κλίμακας και κουράς εργασίας.
3) Δεν χρειάζεται τα μπουλόνια ποδιών για να εγκαταστήσει τη μηχανή.
4) Στη θέση όπου δεν υπάρχει καμία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ο εξοπλισμός μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη μηχανή diesel.

 

 

8. Φωτογραφίες:

υδραυλική σαν αλλιγάτορας κουρά μήκους λεπίδων 800mm για τα ναυπηγεία ανακύκλωσης μετάλλων 0υδραυλική σαν αλλιγάτορας κουρά μήκους λεπίδων 800mm για τα ναυπηγεία ανακύκλωσης μετάλλων 1

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Cherry Feng
Τηλ.: : 0086-13584177887
Φαξ : 86-510-86161811
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)